Military könyvek tára

Mint fentebb is utaltunk rá, a HA5KDR csapata fontosnak tartja a közösségi szellemet, annak jó értelemben vett ápolását. Hitünk szerint ezt kívánja szolgálni az alábbi, nem hagyományos (Azaz sem kölcsönzéssel, sem árúsítással nem foglalkozó!) könyvtár, amely a tagtársak otthoni kollekcióját szedi rendbe. A szkennelési munka lassan halad, így számos kiadvány még nem érhető el teljes egészében. Ha olyan könyvre van szükséged, amely még nincs digitalizálva, akkor néhány (legfeljebb egy-öt, sürgős esetben tíz), számodra fontos oldalt ingyenesen vagy csekély díj ellenében szívesen lefénymásolunk és a Magyar Posta díjszabása szerint elküldünk Neked. (Ennél több, illetve egész fejezetek, könyvek soron kívüli copyzásával/szeknnelésével idő hiányában nem tudunk, így nem is kívánunk foglalkozni.) Azaz ha még földolgozatlan könyvben található adatra vágysz, akkor két út áll előtted.

1., kivárod a munka végét – amely a „sorban állás” függvényében akár két-három esztendő is lehet

2., megelégszel az említett néhány, számodra fontos oldal másolatával.

Egyes anyagok ingyenesek, másokért csekély térítési díjat kell fizetni a földolgozónak. A tételes listákat a nevek utáni linkre kattanva érheted el.

Pfaff László (katt)
HA5CBM Miklós (katt)

Ami már beszkennelve elérhető: (katt)

Ismét és nyomatékkal közöljük: nem adunk el- és kölcsön könyvet senkinek – kérünk, ez irányú kéréseidet ne is továbbítsd felénk. Megértjük, ha ezt esetleg sérelmesnek/bosszantónak találod, de ettől még álláspontunk nem változik.